Potraviny s účinkom afrodiziák

Čokoláda

Aztékovia zvykli používať kakao na stimuláciu túžby a cisár Montezuma ich vraj používať vo veľkom množstve, aby podporil svoj milostný život. Veda potvrdzuje jej reputáciu, pretože obsahuje látky, o ktorých je známe, že zvyšujú vzrušenie. Tryptofán, stavebná  jednotka serotonínu (chemicky dobrý pocit), nájdete v kakau, rovnako ako fenyletylamín, stimulant súvisiaci s amfetamínom. Obidve látky sa uvoľňujú, keď je človek zamilovaný. 

 

čokoláda ako afrodiziakum 

 

Škorica

Škorica, ktorá je ideálna pre chladné zimné noci, sa dá použiť ako do sladkých, tak aj do slaných jedál a po celé storočia je cenená pre svoje liečivé vlastnosti. Aj keď jej aróma podporuje relaxáciu, môže sa tiež pochváliť antivírusovými vlastnosťami a môže byť dokonca schopná regulovať krvný tlak a zlepšovať bdelosť. Je tiež plná antioxidantov, ktoré podporujú zdravý milostný život.

škorica pre lepší milostný život

 

Káva

Najrozšírenejší stimulant na svete má vplyv aj na libido, zvyšuje prietok krvi a zvyšuje srdcovú frekvenciu. Štúdie tiež ukazujú, že káva môže zvýšiť hladinu dopamínu, neurotransmiteru spojeného s receptormi potešenia v tele. V inej štúdii sa samice potkanov výrazne viac zaujímali o reprodukčné aktivity po konzumácii kávy. Zážitok z pitia kávy je relaxačný a zmyselný, čo zvyšuje jeho afrodiziakálne vlastnosti. 

 

Figy

Figy majú romantickú vôňu a textúru, ale to nie sú jediné veci, vďaka ktorým sú figy  perfektnou lahôdkou pre milencov. Sú bohaté na aminokyseliny , o ktorých je známe, že zvyšujú vytrvalosť, ako aj železo a draslík. Ich povesť romantického jedla preniká históriou a po stáročia o nich písali básnici a literatúra.

 

Zázvor

Koreň zázvoru sa môže pochváliť liečivými účinkami a je známou pomôckou pri trávení, ale má tiež afrodiziakálne vlastnosti. V Indii sa používa ako liečba impotencie a je známe, že nabúdza telo a zvyšuje srdcovú frekvenciu. Jeho účinná látka gingerol pôsobí ako ľahký  prírodný stimulant a súčasne podporuje relaxáciu a celkovú pohodu. Užiť si so svojím milencom zázvorový čaj by mohol byť začiatkom vzrušujúceho večera.

zázvor prírodné afrodiziakum

Pokračovanie-->

Odporúčame: https://www.popperssk.sk/afrodiziaka/sex-elixir-15ml/

Späť do obchodu