Amsterdam Poppers

Amsterdam je jednou z najlepších značiek poppers. Hľadáte neuveriteľný čistiaci účinok? Potom môže byť značka Amsterdam to pravé pre vás. Objavte Amsterdam poppers vo fľašiach od 10 ml do 24 ml, dostupné v našom obchode. Značka Amsterdam poppers je už roky lídrom vo svete poppers.

 

Amsterdam poppers: kvalitné a známe arómy

Značka Amsterdam poppers , pôvodom z Kanady, je jednou z najznámejších vo svete poppers. Ponúka vysokokvalitné produkty za dostupné ceny, a to už roky. Amsterdam poppers zahŕňa všetky čistiace účinky , ktoré sú dostupné pre čistenie kože a kožených sexuálnych hračiek . Prvé poppery boli vytvorené v 70. rokoch!

Originál Amsterdam Poppers

Dodáva sa vo forme vysoko prchavej, horľavej, žltej až oranžovej tekutiny, ktorá musí byť vo fľaštičke, ktorá ju chráni pred svetlom, aby si zákazník mohol využiť všetky účinky amsterdamských popperov. Vyrobené v súlade so všetkými európskymi právnymi predpismi.

 

Amsterdamské popery majú silné čistiace účinky , no so skutočným afrodiziakálnym nádychom. The Original Poppers je známy svojimi skvelými účinkami. Amsterdam Original poppers zvyšuje potešenie z čistenia a uľahčí vám ho .

Všetky tipy, ako správne používať poppers

Existuje niekoľko spôsobov, ako využiť rad popperov Amsterdam.

1. Čistenie kože s poppers

Kožu pred použitím prípravku očistite najprv vlhkou utierkou. Potom naneste handričkou menšie množstvo čistiaceho prostriedku . Nechajte chvíľu pôsobiť a potom vlhkou utierkou zotrite čistenú plochu.

2. Čistenie VIDEO hlavy s popper

Na čistenie nepoužívajte látky obsahujúce chĺpky . Nanášajte vždy len malé množstvo tekutiny a pri práci požívajte latexové rukavice aby ste zabránili kontaktu s pokožkou.

 

Zneužite tekutiny poppers ako arómu a afrodiziakum nepodporujeme a neodporúčame . Preto neposkytujeme ani tipy na jeho zneužitie . 

 

Odporúčame: https://www.popperssk.sk/poppers-male-9-13ml/amsterdam-10ml/

Späť do obchodu