Med s účinkom afrodiziaka

Med

Sa od staroveku považuje za afrodiziakum. Hovorilo sa, že keď sa páry zosobášia, budú piť medovinu (vyrobenú z medu) až do prvého mesiaca a odtiaľ pochádza aj jej reputácia doslova medové týždne. Vedecky obsahuje med bór, ktorý reguluje hladinu estrogénu a testosterónu, a oxid dusnatý, ktorý sa uvoľňuje v tele, keď je človek vzrušený. 

med starodávne afrodiziakum

Maca

Tento mäsitý koreň, ktorý v drsných podmienkach rastie vysoko v Andách, konzumovali starí pastieri aj ich hospodárske zvieratá. Maca je označovaná za „jedlo bohov“ a má povesť, že zvyšuje plodnosť a vzrušenie. Niekoľko štúdií podporilo tieto tvrdenia. Teraz sa najčastejšie melie na prášok a pridáva sa do ovsených vločiek alebo smoothies. Môže sa pochváliť vlastnosťami podobnými ženšenu, ako je zvýšená sila, energia, libido a výdrž. Používa sa tiež ako prírodná liečba hormonálnej nerovnováhy, najmä počas menopauzy. 

Olivový olej

Olivový olej je nabitý antioxidantmi a zo zdravotných dôvodov sa používa už celé storočia . Je dobrým zdrojom mononenasýtených a polynenasýtených tukov, ktoré podporujú zdravé srdce, hladký prietok krvi a regulované hladiny hormónov. Verí sa, že zelené olivy robia mužov mužnejšími, zatiaľ čo čierne olivy sú známe tým, že zvyšujú libido ženám. Všetky tieto faktory robia z olivového oleja vynikajúcu voľbu.

olivový olej na zvýšenie libida

 

Ustrice 

Od rímskych čias boli ustrice považované za afrodiziaká. O benátskom lámačovi sŕdc Giacomo Casanova sa dokonca hovorilo, že si ich užíva ako posilňovač vitality. Je pravdepodobné, že je známe staré známe, pretože štúdia z roku 2015 zistila, že kyselina D-asparágová zvyšovala testosterón u mužov. Ustrice obsahujú túto zlúčeninu rovnako ako zinok, ktorý je prospešný pre mužský reprodukčný systém. 

Granátové jablko

Granátové jablko je veľmi bohaté na antioxidanty a bolo kulinárskym symbolom Afrodity, bohyne lásky, v starom Grécku. Vo vnútri granátového jablka je veľa malých semien, ktoré sú spojené s plodnosťou a hojnosťou. Okrem toho malá štúdia Univerzity kráľovnej Margarety v Edinburghu zistila, že konzumácia šťavy z granátového jablka znížila hladinu kortizolu (stresový hormón). Je známe, že to zodpovedá zvýšenému testosterónu u mužov a žien, čo pomáha zvyšovať vitalitu. 

granátové jablko zvyšuje testosterón

Pokračovanie--> 

Odporúčame: https://www.popperssk.sk/afrodiziaka/orgie-tantric-love-ritual--masazny-olej--200ml/

Späť do obchodu