Ovocie a zelenina ako afrodiziakum

Avokádo

Názov dostalo podľa slova ahuacatl , čo znamená „semenník“ kvôli svojmu tvaru a skutočnosti, že rastie v pároch. Okrem pôvodu názvu je známe, že avokádo zvyšuje vitalitu vďaka vysokej hladine vitamínu E, ktorý pomáha udržiavať mladistvý elán a energetickú hladinu. 

avokádo na zvýšenie vitality

Banány

Okrem svojho sugestívneho tvaru je banán všeobecne považovaný za doplnok romantiky. Bolo preukázané, že vôňa banánového chleba zvyšuje vzrušenie u žien v priemere o 12 percent. To je dosť výrazný nárast, takže by sa možno malo vyplatiť upiecť pre svoju partnerku banánový chlieb.

 banán na zvýšenie vzrušenia

  

Bazalka

Okrem toho, že je bazalka bežnou prísadou do kuchyne, je známa už od rímskych čias ako symbol lásky . V modernej dobe bola bazalka študovaná pre svoje protizápalové vlastnosti a výživné látky zvyšujúce libido. Obsahuje vysoké hladiny vitamínu A, beta karoténu, horčíka, draslíka a vitamínu C. Všetky živiny podporujúce zdravý milostný život! 

 

 bazalka zvýšenie libida

Zeler

Zeler, jedno z menej známych afrodiziak, je vlastne silný posilňovač vitality. Zeler navyše obsahuje množstvo vitamínov a minerálov prospešných pre sexuálne ako aj celkové zdravie. 

Čerešne

Čerešne sú už roky známe ako posilňovače vášne pre svoju krásnu červenú farbu a jemnú pokožku. Často spojené s čokoládou sú exotickejšou pochúťkou, pretože sú k dispozícii iba jednu sezónu z roka. Okrem toho sa o čerešniach hovorí, že zvyšujú produkciu feromónov a podporujú zdravé prekrvenie , ktoré je vynikajúce pre váš milostný život.

Chilli papričky

Ak je horúčava synonymom vášne, potom sú čili papričky určite afrodiziakum. Čili papričky obsahujú chemickú látku kapsaicín, ktorá generuje teplo, ktoré vydávajú - čím je paprika horkejšia, tým viac kapsaicínu obsahuje. Je známe, že kapsaicín zvyšuje hladinu testosterónu a zvyšuje libido. Chilli papričky majú tiež schopnosť uvoľňovať endorfíny, prírodné lieky proti bolesti a vaša pokožka reaguje na kapsaicín. Pri konzumácii chilli papričiek vám stúpa srdcová frekvencia a zvyšuje sa telesná teplota. To všetko môže vylepšiť erotický zážitok.

Pokračovanie-->

Odporúčame: https://www.popperssk.sk/afrodiziaka/sex-elixir-15ml/

Späť do obchodu